Ι. Ν. «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

agiografia4

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ μας λειτουργεί για 13η χρονιά (!)στο ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ μας ΚΕΝΤΡΟ »ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΦΥΓΗ» με την άοκνη καθοδήγηση της πεπειραμένης αγιογράφου και θεολόγου ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΟΣΜΙΤΗ, η οποία διδάσκει με ξεχωριστή επιτυχία στα 2 Τμήματα ΑΡΧΑΡΙΩΝ και ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ που έχουν δημιουργηθεί.
‘Εχουν πραγματοποιηθεί ευάριθμες ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ όσων συμμετέχουν όλα αυτά τα χρόνια τόσο στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ της ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΦΥΓΗΣ, όσο και σε εκδηλώσεις των ΔΗΜΩΝ : ΘΗΒΑΙΩΝ, ΛΕΒΑΔΑΙΩΝ. ΥΔΡΑΙΩΝ κ.α.
Το Εργαστήρι μας αποτελεί μια διαρκή πρόσκληση και πρόκληση για κάθε μέλος της Εκκλησίας του Χριστού μας που επιθυμεί να ανακαλύψει ή να αξιοποιήσει το »τάλαντο» ή το »χάρισμά» που του έχει προσφέρει ο Δωρεοδότης Κύριος μας και να το αξιοποιήσει κατάλληλα!
-(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΣΕΒ/ΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ »ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΦΥΓΗ»ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΙΟΥ 2012, ΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 145 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ!)
ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΚΗΠΟ'' ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ "ΠΕΡΙΒΟΛΙ" ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις νέες μας δημοσιεύσεις μέσω email.

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΙΣΙΑΣ