Ι. Ν. «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

Αρχική » Πνευματικά Κείμενα » Πνευματικής Κατάρτισης και Αυτοσυνειδησίας » Η βοήθεια της Παναγίας στον «χρυσό» Πετρούνια

Η βοήθεια της Παναγίας στον «χρυσό» Πετρούνια

petrounias

Η βοήθεια της Παναγίας στον «χρυσό» Πετρούνια

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους στο Ρίο αφού δεσμεύθηκε ότι την επόμενη τετραετία θα…
προχωρήσει στην κατάκτηση νέων μεταλλίων αποκάλυψε ότι ανήμερα Δεκαπενταύγουστο όταν και αγωνίστηκε στον τελικό των κρίκων στη Βραζιλία προσευχήθηκε στην Παναγία για το χρυσό μετάλλιο.

«Είπα βοήθα Παναγιά μου πριν ανέβω στους κρίκους. Ήταν και η ονομαστική εορτή του πατέρα μου» είπε στον Θέμο Αναστασιάδη και τη Δούκισσα Νομικού ενώ «ευχαρίστησε» τον σκηνοθέτη που δεν έδειξε τα πλάνα μετά το «ναι ρε φίλε» που ψέλισσε μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός του «γιατί μου έφυγαν και μερικά γαλλικά».
«Το Ολυμπιακό μετάλλιο το περίμενα από 9 ετών και τώρα είμαι 26» πρόσθεσε και εξέφρασε τη χαρά του που ακούει ότι υπάρχουν και λίστες αναμονής από αγοράκια και κοριτσάκια που θέλουν να μάθουν κρίκους. «Αυτό είναι το μεγαλύτερο μετάλλιο» είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα εξέφρασε την αγωνία του ότι «πιθανόν να είμαστε η τελευταία φουρνιά αθλητών».
Για τους αγώνες του Ρίο είπε ότι δεν ήταν πολύ καλοί λέγοντας ότι «είδαμε μέχρι και κροκόδειλο εκεί που έκαναν προπόνηση για την ανοιχτή θάλασσα».
«Εμάς μας είχαν κλέψει ρούχα και γυαλιά και γι’ αυτό κυκλοφορούσα μια εβδομάδα με τον μετάλλιο στην τσέπη για να μη μου το κλέψουν» προσθέτει.
protothema.gr
ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΚΗΠΟ'' ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ "ΠΕΡΙΒΟΛΙ" ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις νέες μας δημοσιεύσεις μέσω email.

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΙΣΙΑΣ