Ι. Ν. «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

ΛΗΞΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

ΜΙΑ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΗ ΛΗΞΗ- ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ!(ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018)

Με ιδιαίτερη χαρά και ξεχωριστή διάθεση πραγματοποιήθηκε η ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΑΚΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ με προγραμματισμένο προσκύνημα στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ Στυλίδας,όπου μετά από συνάντηση με το Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος ήλθε στη Μονή να καλοσωρίσει τους προσκυνητές με την ιδιότητά του αλλά και σαν απλός προσκυνητής, ο Ηγούμενος π. Γρηγόριος

τέλεσε την Ακολουθία του Εσπερινού,μίλησε απλά, διδακτικά για την ιστορία της Μονής και τον πνευματικό μας καταρτισμό, ενώ πρότεινε ο ίδιος την πραγματοποίηση προσκυνήματος στην πλησιόχωρη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ήταν εκτός προγράμματος!), -πρόταση η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή- και προς την οποία κατευθύνθηκαν οι προσκυνητές και έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Ηγούμενο π. Ιγνάτιο, ο οποίος μίλησε γλαφυρά και εγκάρδια τόσο για την ιστορία της Μονής όσο και για πάμπολλα πνευματικά θέματα, προσφέροντας στον καθένα προσωπικά ένα δικό του βιβλίο σαν ευλογία!
Κατά την επιστροφή, έγινε στάση αναψυχής στα Καμένα Βούρλα και οι εκδρομείς επέστρεψαν αργά στην πόλη μας, ανανεώνοντας την υπόσχεση για εκ νέου συμμετοχή στις συναντήσεις τη νέα ιεραποστολική χρονιά!
[Φωτογραφίες: Σωτήρης Κουτρουμάνης, Βασίλης Κασκαβελιώτης. Τους ευχαριστούμε!]
ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΚΗΠΟ'' ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ "ΠΕΡΙΒΟΛΙ" ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις νέες μας δημοσιεύσεις μέσω email.

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΙΣΙΑΣ