Ι. Ν. «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

Αρχική » Ενοριακές Δραστηριότητες » Εβδομαδιαίες Συνάξεις Ανδρών » ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΞΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ»

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΞΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ»

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΞΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ»

-Από το «ΘΗΒΑALARM» και το «ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ»
Πραγματοποιήθηκε μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα η Ευλογία και κοπή τής πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας τής Ενοριακής Στέγης Γερόντων » Ο Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας » στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα τής Ενορίας τού Πυρίου Θηβών . Τίμησε με την παρουσία του με την Ομάδα Ανδρών τής Ενορίας του ( Αγίου Δημητρίου , Μεγάλης Παναγίας Θηβών ) ο Αρχιερατικός Επίτροπος Θηβών Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Γεώργιος Τουλουμάκος ο οποίος ευλόγησε την Βασιλόπιτα με τον Αντιπρόεδρο τού Ιδρύματος Εφημέριο τής τοπικής Ενορίας τού Αγίου Αθανασίου , Υπεύθυνο των Γραφείων Γάμων και τού Λογιστηρίου τής Θήβας Οικονόμο Πατήρ Μιχαήλ Κατσίνα .
Την Βασιλόπιτα έκοψαν από κοινού και με τον Διευθυντή τού Ιδρύματος κ. Σταύρο Μακαρίου .
Οι Ιερείς χαιρέτησαν τούς Γέροντες τού Ιδρύματος , όπως και ο Διευθυντής τού Ιδρύματος κ. Σταύρος Μακαρίου , δημιουργώντας κλίμα χαράς και αισιοδοξίας σε όλο το κοινό με συνέπεια να τραγουδήσουν νοσταλγικά τραγούδια μία Γιαγιά και ένας Παππούς οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν .
Προσφέρθηκαν τεμάχια Βασιλόπιτας σε όλους τούς παρευρισκόμενους όπως και χωριάτικης σπανακόπιτας.
ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ !!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!! ΠΡΟΚΟΠΗ !!! ΕΥΗΜΕΡΙΑ !!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΟΒΑΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ «ΘΗΒΑALARM» και το «ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ».