Ι. Ν. «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

Αρχική » Λατρευτικές Εκδηλώσεις » Αρχείο Εκδηλώσεων » ΦΩΤΟΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΦΩΤΟΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

agripnia1

ΦΩΤΟΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΥΠΝΟΥΝΤΕΣ ΠΙΣΤΟΥΣ,ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΜΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ -ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΟΥ ΜΑΣ π.ΓΕΩΡΓΙΟΥ-, Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Ι.ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΡΥΘΡΩΝ π. ΔΩΡΟΘΕΟΣ, Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Ι.ΜΟΝΗΣ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ π. ΣΕΡΑΦΕΙΜ, Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ Ι.ΝΑΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΧΩΡΙΟΥ π. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΕΤΣΙΤΗΣ, Ο ΝΕΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ Ι.ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΣΩΠΙΑΣ π. ΕΦΡΑΙΜ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΔΙΑΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΟΕΩΣ ΜΑΣ π. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ.
ΕΨΑΛΛΕ ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΛΙΚΕΛΑΔΩΝ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ κ. ΛΕΩΝΙΔΑ ΔΟΥΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ.
Η ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΛΗΘΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΥΛΟΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΛΥΒΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΡΥΘΡΩΝ.
ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΚΗΠΟ'' ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ "ΠΕΡΙΒΟΛΙ" ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις νέες μας δημοσιεύσεις μέσω email.

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΙΣΙΑΣ