Ι. Ν. «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

Αρχική » Ωφέλιμα » Χωρίς κατηγορία » Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών αναλαμβάνει τα έξοδα στέγασης των άστεγων ηλικιωμένων στον Κεραμεικό

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών αναλαμβάνει τα έξοδα στέγασης των άστεγων ηλικιωμένων στον Κεραμεικό

arxiepiskopos

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών αναλαμβάνει τα έξοδα στέγασης των άστεγων ηλικιωμένων στον Κεραμεικό

Το ηλικιωμένο ζευγάρι που ζει εδώ και πάνω από ένα μήνα στο προαύλιο ναού στον Κεραμεικό, ύστερα από έξωση που του έγινε, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.
Δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του προς τον πονεμένο συνάνθρωπο, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών βρέθηκε κοντά στο ηλικιωμένο ζευγάρι, τον 84χρονο Φίλιππο και την 82χρονη σύζυγό του Ελένη. Οι δύο ηλικιωμένοι έμειναν έκπληκτοι από την απρόσμενη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος θέλησε να μάθει από κοντά την ιστορία τους.
Το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν μπορούσε να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού όπου διέμενε, με αποτέλεσμα να τους γίνει έξωση λόγω χρεών. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών τους προέτρεψε να ψάξουν να βρουν γρήγορα σπίτι και θα αναλάβει ο ίδιος προσωπικά τη χρηματοδότηση του ενοικίου, των λογαριασμών του καθώς και των εξόδων του νοικοκυριού.
https://orthodoxia.info
ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΚΗΠΟ'' ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ "ΠΕΡΙΒΟΛΙ" ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις νέες μας δημοσιεύσεις μέσω email.

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΙΣΙΑΣ