Ι. Ν. «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

Αρχική » Λατρευτικές Εκδηλώσεις » Ανακοινώσεις » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΣΠΟΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΣΠΟΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΣΠΟΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

-ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΜΝΗΜΕΙΑΚΟ ΝΑΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΕΣΠΟΤΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ, ΘΑ ΤΕΛΕΣΘΟΥΝ ΔΥΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΝΟΡΙΤΩΝ ΜΑΣ (50 ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ -ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩ ΗΛΙΚΙΑΣ- ΚΑΙ 50 ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ -ΕΙΔΙΚΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ-, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
+ΤΕΤΑΡΤΗ 6/1/2021 + Α Γ Ι Α Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α +
-1η: -ΩΡΑ 6.00 π.μ. ΕΩΣ 9.30 π.μ. -ΕΟΡΤΙΟΣ ΟΡΘΡΟΣ -ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,ΜΕΤΑΛΗΨΗ,ΜΕΓΑΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ -ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΡΙΘΜΟ 50 ΠΙΣΤΩΝ (ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩ ΗΛΙΚΙΑΣ)
-2η: -ΩΡΑ 10.00 ΕΩΣ 11.00 π.μ. -ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ, ΜΕΤΑΛΗΨΗ, ΜΕΓΑΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ -ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΡΙΘΜΟ 50 ΠΙΣΤΩΝ (ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ)