Ι. Ν. «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

Αρχική » Ι.Μ. ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ » ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ

~ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕΒ/ΤΟΥ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΟΥ ΜΑΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ (ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ) ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΚΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ!
Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως, η Ι. Μητρόπολή μας συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας, χαρτικά είδη, εμφιαλωμένα νερά και φάρμακα για τους πυρόπληκτους αδελφούς μας της ως άνω Ι. Μητροπόλεως.
Σε περίπτωση που η Ενορία σας επιθυμεί να συνδράμει την προσπάθεια αυτή μέχρι την Κυριακή 22/8/21 να έχετε προβεί στη συλλογή των προαναφερθέντων.
Την Δευτέρα 23/8/21 θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το σημείο παραλαβή τους, ώστε να αποσταλούν στη συνέχεια στην Ι. Μητρόπολη Γόρτυνος .
Να ενημερώσετε, λοιπόν, τους ενορίτες σας κατά τη διάρκεια των Παρακλήσεων αλλά και ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου για την κίνηση αυτή της Τοπικής μας Εκκλησίας.
Σχετικά με τους πληγέντες αδελφούς της Μητροπόλεως Χαλκίδος προς το παρόν δεν γίνεται συλλογή ανάλογων ειδών, αλλά στην επίσημη ιστοσελίδα Της έχουν αναρτηθεί δύο τραπεζικοί λογαριασμοί για όποιον επιθυμεί να καταβάλει κάποιο χρηματικό ποσό.
Σας εύχομαι με το καλό η μεγάλη εορτή της Παναγίας μας, το Πάσχα του καλοκαιριού.
Καλή δύναμη! Ο Θεός μαζί σας. Χρόνια πολλά ευλογημένα.
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ Ο ΘΗΒΩΝ & ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΚΗΠΟ'' ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ "ΠΕΡΙΒΟΛΙ" ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις νέες μας δημοσιεύσεις μέσω email.

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΙΣΙΑΣ