Ι. Ν. «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

Αρχική » Λατρευτικές Εκδηλώσεις » Αρχείο Εκδηλώσεων » ΑΜΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΟΥ

ΑΜΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΟΥ

ΑΜΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ, ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ (6/9/2020) ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ -ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΗ- ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΜΑΣ ΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΟΥ ΠΑΤΡΟΣ, «ΠΑΠΠΟΥ» ΚΑΙ ΟΙΚΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΣΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΟΥ.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/9/2021 ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΞΗΡΧΕ Ο ΠΑΝΟΣΙΟΛΟΓ/ΤΟΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ π. ΕΦΡΑΙΜ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΙΛΗΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟ ΕΥΑΡΙΘΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑ, ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΜΑΣ π. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟΛΟΓ/ΤΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟ π. ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΑΒΑΤΣΙΚΟ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΗΘΗΚΕ -ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!- ΣΕΜΝΗ ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ, ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΑΚΟ ΝΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ!

Η ΣΕΠΤΗ ΟΣΙΑΚΗ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΕΣ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

(Φωτογραφίες:
Μιχαήλ Κολλημένος,
Ευαγγελία Τουλουμάκου, πρεσβυτέρα.