Ι. Ν. «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

Αρχική » Λατρευτικές Εκδηλώσεις » Ανακοινώσεις » ΕΚΟΙΜΗΘΗ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ π. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΕΚΟΙΜΗΘΗ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ π. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Ο μακαριστός ήδη π. Διονύσιος, διαβάζει την Επίσημη Πράξη Αγιοκατάταξης του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου και κατά σάρκα συγγενούς του κατά τον εορτασμό της Αγιοκατάταξης στον Ιερό Ναό μας (6/9/2020)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΕΧΘΕΣ (31/10/2021) ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ -ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ- ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ π. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΑΡΤΣΩΝΑΣ (ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΕ’Ι’ΝΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ -ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΗΤΑ-) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΤΣΩΝΑΙΩΝ, ΤΗΣ ΣΚΗΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!
ΥΠΗΡΞΕ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗ (ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!
ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΕΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΒΡΑΜΙΑΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΧΕ ΣΕ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΕΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ π. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ »ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΦΥΓΗ» ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΣΙΑΚΗ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ!
ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΚΗΠΟ'' ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ "ΠΕΡΙΒΟΛΙ" ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις νέες μας δημοσιεύσεις μέσω email.

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΙΣΙΑΣ