Ι. Ν. «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

Αρχική » Ιερός Ναός » ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ » ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΛΕΥΚΩΜΑ (μέρος α΄) ΤΩΝ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΩΝ ΤΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΜΗΝΑ

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΛΕΥΚΩΜΑ (μέρος α΄) ΤΩΝ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΩΝ ΤΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΜΗΝΑ

~ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΛΕΥΚΩΜΑ (μέρος α΄) ΤΩΝ Θ Υ Ρ Α Ν Ο Ι Ξ Ι Ω Ν ΤΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟ-ΜΑΡΤΥΡΟΣ ΜΗΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 31/10/2021 ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΜΑΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕΒΑΣΤΩΝ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΔΩΡΗΤΩΝ, ΕΡΓΑΣΑΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΤΕΚΛΥΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΤΟΥ!
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΩΝ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΠΑΤΡΙΚΗ- ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΙΚΟ »ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ», ΜΕ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΟ ΗΧΟ ΤΗΣ ΧΑΡΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΕΙΣΟΔΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΝΑΟ, ΑΓΙΑΣΕ ΡΑΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ, ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ -Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΥΘΗΚΕ ΤΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΟΚΕΝΤΗΤΑ ΚΑΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ- ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΨΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΜΑΣ π. ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΝΔΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΜΕ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ (ΙΟΥΝΙΟΣ 2018) ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΓΝΩΜΟΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΛΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΩΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΟ, ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, ΣΤΟ ΝΕΟ »ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ» ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΣΟΓΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ!Ο ΑΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ ΜΗΝΑΣ ΑΣ ΜΑΣ ΑΞΙΩΝΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΑ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ
(ΤΕΤΑΡΤΗ 10.11.2021 ΩΡΑ 6.00 μ.μ. ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓ. ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11.11.2021 ΩΡΑ 7.00 π.μ.) ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!
Φωτογραφίες Νίκου Τσώλη.
ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΚΗΠΟ'' ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ "ΠΕΡΙΒΟΛΙ" ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις νέες μας δημοσιεύσεις μέσω email.

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΙΣΙΑΣ