Ι. Ν. «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

Αρχική » Λατρευτικές Εκδηλώσεις » Αρχείο Εκδηλώσεων » ΦΩΤΟΒΙΩΜΑΤΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΕΥΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ (27/3/2022)

ΦΩΤΟΒΙΩΜΑΤΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΕΥΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ (27/3/2022)

ΦΩΤΟΒΙΩΜΑΤΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΕΥΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ (27/3/2022)

~Μία ξεχωριστή διπλή πνευματική ευλογία μας επεφύλασσε ο Δωρεοδότης Κύριός μας την παρελθούσα ΚΥΡΙΑΚΗ της ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΩΣ 27 Μαρτίου 2022 όπου στην είσοδο του Ναού υποδεχθήκαμε με ρίγη συγκίνησης το τιμαλφέστατο κειμήλιο, τμήμα του ΤΙΜΟΥ ΞΥΛΟΥ του Χριστού μας και απότμημα του ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ του ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ του ΜΕΓΑΛΟΥ, από την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ που βρίσκεται κοντά στο χωριό Άγιος Γεώργιος Λιβαδειάς.
Το πολύτιμο Κειμήλιο μετέφερε -ασθενούντος του Ηγουμένου π. Νεκταρίου Αυγέρου- ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Εφραίμ Χριστοφοράκης παραλαμβάνοντάς τον από τους συνεργάτες του Ηγουμένου κυρίους Παναγιώτη και Άγγελο.
Στην ΑΚΟΛΟΥΘΊΑ του ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ παρέστησαν οι Αιδεσιμολιώτατοι Ιερείς μας π. Παναγιώτης Κανιάρης, π.Δημήτριος Αναδιώτης, π. Κωνσταντίνος Σβεντζούρης μαζί με τον Εφημέριό μας π. Γεώργιο, ενώ έψαλλαν ηδύμολπα δύο χοροί Ιεροψαλτών της πόλης μας μαζί με τον Πρωτοψάλτη του Ναού κ. Χρήστο Καραθανασόπουλο και το Λαμπαδάριο κ. Απόλλωνα Κοροβέση.
Η απρόσμενη αθρόα προσέλευση των πιστών από τη πόλη και την ευρύτερη περιοχή υπήρξε συγκινητική ακόμα και μετά το πέρας της Ακολουθίας στην οποία ο ομιλητής π. Εφραίμ μίλησε εμπνευσμένος από τη Πατερική θεολογία για το Σταυρό του Κυρίου μας!
Είθε η Χάρη του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού και του Αγίου Κων/νου του Μεγάλου να περισκέπουν και να φρουρούν την πόλη και τη πατρίδα μας!

(Φωτογραφίες: Χαράλαμπος Ασήμου, Νίκη Κολυμπίρη, Μιχάλης Κολλημένος)
ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΚΗΠΟ'' ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ "ΠΕΡΙΒΟΛΙ" ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις νέες μας δημοσιεύσεις μέσω email.

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΙΣΙΑΣ