Ι. Ν. «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

Αρχική » Πρόσωπο - Θαύματα της Παναγίας » ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥ ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΙΤΟΥ!

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥ ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΙΤΟΥ!

«ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥ ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΙΤΟΥ!»

[+ΔΕΥΤΕΡΑ 10/10/2022 -ΩΡΑ 6.00 μ.μ. -ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΝ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗ, (ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ Ι.ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΟΥ), ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ, ΕΙΔΙΚΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ]
Παναγία μου,
Σου δίδω την καρδιά μου και Συ δώσε μου την πίστη, χωρίς την οποία δεν υπάρχει θερμή προσευχή. Γιατί, το να προσεύχομαι είναι ανάγκη της ψυχής μου, Παρθένε.
Σε παρακαλώ, όχι να απομακρύνεις τα εμπόδια που συναντώ στο δρόμο της ζωής μου, αλλά να μου δώσεις δύναμη και βοήθεια για να τα ξεπεράσω.
Βασίλισσα των Αγγέλων, Παντάνασσα Θεοτόκε, Πανύμνητε Παναγία, Κεχαριτωμένη Παρθένε, Μήτηρ Θεού, δέξαι με και άκουσέ με.Η μόνη ευχαρίστηση της ψυχής μου, την όποιαν επιζητώ, είναι η ήσυχη συνείδηση, η καθαρότητα της καρδίας, η ειρήνη της ψυχής, την όποιαν τρέφει η γλυκεία αγάπη και ο αγνός φόβος του Θεού.
Όταν φθάσει το τέλος της ζωής μου, δος μου, Παναγία, άφοβα ν’ ατενίσω προς το παρελθόν μου και αυτή η αναπόληση να μη μου προκαλέσει τύψεις της συνειδήσεως.
Με τη χάρη και τη φιλανθρωπία του Υιού Σου και Θεού ημών, να σωθώ και ευχαρίστως να Σε δοξάζω και να Σε ανυμνώ, Ύπερευλογημένη και δεδοξασμένη εις αιώνας αιώνων.

Αγίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου.
[ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ «Πατερική Διδασκαλία»]
ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΚΗΠΟ'' ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ "ΠΕΡΙΒΟΛΙ" ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις νέες μας δημοσιεύσεις μέσω email.

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΙΣΙΑΣ