Ι. Ν. «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

Αρχική » Λατρευτικές Εκδηλώσεις » Αρχείο Εκδηλώσεων » ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ από τη ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΜΑΣ, προς τιμήν της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΤΗΝΗΣ

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ από τη ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΜΑΣ, προς τιμήν της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΤΗΝΗΣ

~ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ από τη ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΜΑΣ, προς τιμήν της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΤΗΝΗΣ, ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ του ΙΑΣΙΟΥ της ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΟΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ την προηγούμενη ΚΥΡΙΑΚΗ 16/10/2022 όπου στα πλαίσια των φετινών «ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ» τελέστηκε σε δύο γλώσσες Ελληνική και Ρουμανική με τον π. Δανιήλ-Δημήτριο Pisar και τον εφημέριό μας π. Γεώργιο, βιώνοντας έκδηλα την ευχαριστιακή ενότητα κάτω από τη σκέπη της Εκκλησίας του Χριστού μας!
Κατ’ αυτή τέθηκε σε προσκύνημα άμφιο από το Λείψανο της που δωρήθηκε στο Ναό μας και ιερά Λείψανα διαφόρων Αγίων που προσκόμισε σαν ευλογία ο π. Δανιήλ και συμπροσευχήθηκαν με κατάνυξη και συγκίνηση οικογένειες ρουμάνων αδελφών μας που διαμένουν στην πόλη και την περιοχή μας μαζί με τις οικογένειες συμπολιτών και ενοριτών μας.
Επακολούθησε κέρασμα στην αίθουσα «π. Βασίλειος Παπαευσταθίου» στην «ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΦΥΗ μας.
 
-Φωτογραφίες: Χαράλαμπος Ασήμου, Αναγνώστης και πρεσβυτέρα Ευαγγελία Τουλουμάκου.
ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΚΗΠΟ'' ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ "ΠΕΡΙΒΟΛΙ" ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις νέες μας δημοσιεύσεις μέσω email.

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΙΣΙΑΣ