Ι. Ν. «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

Αρχική » Ωφέλιμα » Ορθόδοξος Συναξαριστής » Άγιος Δημήτριος » ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2022

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2022

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 24-26/10/2022

ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΙΕΡΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 25/10/2022).
ΠΡΟΕΣΤΗ Ο ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ π. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΜΑΣ π. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΕΨΑΛΛΕ ΜΕΛΛΩΔΙΚΑ Ο ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ κ. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΟΥΚΑΣ ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ, ΤΗ ΛΙΤΗ, ΤΗΝ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΤΡΙΤΗ 25/10/2022) ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ π. ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΒΑΡΔΑΧΑΝΗ ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ & ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ & ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ,ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ Κ.Ε.Π.Β ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥ ΑΓΗΜΑΤΟΣ ΟΠΛΙΤΩΝ, ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΩΝ-ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΥΣ ΦΙΛΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΜΑΣ.


ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (ΙΕΡΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ) ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΥΡΟΒΛΗΤΟΥ (ΤΕΤΑΡΤΗ 26/10/2022). ~ΠΡΟΕΞΕΙΡΧΕ Ο ΠΡΟ’Ι’ΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΚΡΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ-ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ π. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΜΑΣ π. ΓΕΩΡΓΙΟ.
~Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΣ ΕΥΩΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΡΟ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ!
ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΚΗΠΟ'' ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ "ΠΕΡΙΒΟΛΙ" ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις νέες μας δημοσιεύσεις μέσω email.

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΙΣΙΑΣ