Ι. Ν. «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

Home » Λατρευτικές Εκδηλώσεις » Αρχείο Εκδηλώσεων » ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (24/11/2022)

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (24/11/2022)

~ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (24/11/2022) ΣΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΠΡΩΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΜΑΣ (ΚΑΤΑΚΟΜΒΗ) ΟΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ Ο ΠΑΝΟΣΙΟΛΟ/ΤΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ π. ΕΦΡΑΙΜ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΙΣΙΩΣΑΝ Ο π. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΜΑΣ π. ΓΕΩΡΓΙΟ.

ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ,ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΒΑΝΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΕΝΩ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝΗΜΕΡΑ!
~ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ευάγγελος Γεωργίου , Χαράλαμπος Ασήμου, Μιχάλης Κολλημένος.
ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΚΗΠΟ'' ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ "ΠΕΡΙΒΟΛΙ" ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις νέες μας δημοσιεύσεις μέσω email.

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΙΣΙΑΣ