Ι. Ν. «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

Αρχική » Λατρευτικές Εκδηλώσεις » Αρχείο Εκδηλώσεων » ΦΩΤΟΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΥ (29/11/2022)

ΦΩΤΟΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΥ (29/11/2022)

~ΦΩΤΟΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΥ (29/11/2022) ΣΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ Ο ΠΑΝΟΣΙΟΛΟ/ΤΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ π. ΔΑΝΙΗΛ ΣΤΕΦΑΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΜΑΣ π. ΓΕΩΡΓΙΟ. ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ,ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΒΑΝΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ
ΕΝΩ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΑΝΑΒΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ!

~ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ευάγγελος Γεωργίου , Χαράλαμπος Ασήμου.
ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΚΗΠΟ'' ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ "ΠΕΡΙΒΟΛΙ" ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις νέες μας δημοσιεύσεις μέσω email.

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΙΣΙΑΣ