Ι. Ν. «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

Αρχική » Λατρευτικές Εκδηλώσεις » Αρχείο Εκδηλώσεων » ΦΩΤΟΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ 12η ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΜΑΣ

ΦΩΤΟΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ 12η ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΜΑΣ

~ΦΩΤΟΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ 12η ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΜΑΣ,

ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΕΦΙ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩΝ 19/2/2023 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ »ΑΡΜΟΝΙΑ» ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΔΡΟΛΙΑ,

ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΕΛΗ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ π. ΕΦΡΑΙΜ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗ ΚΑΙ π. ΚΩΝ/ΝΟ ΣΒΕΝΤΖΟΥΡΗ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΘΗΒΑΙΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΒΑΝΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΛΟΥΚΙΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑ, ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΝΑΝΙΚΑ,

ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ »ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΓΑΠΕΣ» ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΙΛΑΛΛΗΛΙΑΣ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ -ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ- ΜΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ, ΤΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ:ΣΟΦΙΑ ΒΡΕΤΤΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΥΡΟΥΣΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΒΙΓΓΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΤΥΜΠΛΑΛΕΞΗΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

-ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝ. ΣΩΤΗΡΗ ΔΡΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ »ΡάδιοΤόλης» ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ, ΤΟ Γιάννη Κρεμμύδα ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΚΟΠΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΩΣ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΜΑΣ!

-Φωτογραφίες: Νίκος Τσώλης, Γιώργος Κάκκος.

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΚΗΠΟ'' ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ "ΠΕΡΙΒΟΛΙ" ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις νέες μας δημοσιεύσεις μέσω email.

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΙΣΙΑΣ