
Να στέλνετε, στους κεκοιμημένους, τροφή προσευχής με πόνο ψυχής
+ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ -ΠΡΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ-.
+ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/5/2026 ~ΩΡΑ 6.00 μ.μ. ~ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟΥ, ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΙΛΩΝ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ.
+ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ 30/5/2026 ~ΩΡΑ 7.00 π.μ. ~ΟΡΘΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟΥ (ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΖΩΝΤΩΝ-ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ), ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
~Μακαριστός γέροντας Εφραίμ Αριζόνας
Ένα να ξέρετε, πως ο Χριστός μας, περιμένει τις προσευχές μας (για τους νεκρούς μας) για να τους ελεήση.
Αυτός μας φωτίζει να προσευχώμεθα, για να βρη αιτία με την θεία Δικαιοσύνη Του, για να τους ελεήση.
Πάρα πολύ ευαρεστείται όταν ενθυμούμεθα τις βασανισμένες ψυχές του Άδου.
Όχι μόνο ωφελούμε, αλλά ωφελούμε και την δική μας ψυχή μ’ αυτού του είδους την αγάπη. Και μάλιστα, αυτή η ψυχική ελεημοσύνη είναι ασυγκρίτως ανωτέρα της ελεημοσύνης προς τους ζώντας φτωχούς ανθρώπους.
Και να ξέρατε πόσο την περιμένουν οι φτωχούλες ψυχές.
Γι’ αυτό σας θερμοπαρακαλούν δι’ εμού, ποτέ να μη τις ξεχάσετε, καθημερινά να τις στέλνετε τροφή προσευχής με πόνο ψυχής και να ξέρετε το πόσο θα σας ευγνωμονούν και θα εύχονται στο Θεό για σας.
Με ανύστακτες ευχούλες, στοργή και πατρική αγάπη.
† Ο πατέρας σας Εφραίμ, Αριζόνα
https://www.facebook.com/I.N.MEGALIS.PANAGIAS.THIVON
[…] megalipanagiathivon […]